Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Hygrometers zorgen voor duidelijkheid tijdens transport"

"Ons bedrijf specialiseert zich in verschillende soorten hygrometers. We voeren onafhankelijk onderzoek uit en ontwikkelen systemen die de vochtigheid controleren. Ook ontwikkelen we draadloze installaties die de temperatuur meten, systemen voor klimaatcontrole en draadloze AI-ontvangers. Het grootste voordeel van onze producten is dat de klant informatie kan verzamelen tijdens het verstransport. Bedrijven kunnen zo leren of omstandigheden tijdens het transport overeenkomen met de vereisten voor temperatuur en vochtigheid van hun groenten of fruit. Onze producten zorgen voor meer duidelijkheid tijdens het transport, wat ervoor zorgt dat de klant zeker weet dat zijn producten in goede staat worden afgeleverd," aldus een woordvoerder van Shenzhen TZone Digital.


Een wegwerp-thermometer

"Een van onze populairste producten zijn onze wegwerp-thermometers en onze herbruikbare hygrometer. Met betrekking tot de kosten moet men overwegen hoe vaak het product wordt gebruikt. Wegwerp-oplossingen zijn duurder in het gebruik. Op de lange termijn zijn herbruikbare apparaten efficiƫnter."


Herbruikbare recorders

"In China is de concurrentie binnen de markt voor metings-recorders in de afgelopen jaren steeds feller geworden. Het aanbod aan wegwerpproducten is toegenomen. Ook is er meer vraag ontstaan vanuit de klant. Ons marktaandeel is gebaseerd op ons belangrijkste voordeel tegenover de concurrentie. Wij ontwikkelen onze producten geheel zelf. We besteden de productie niet uit en zetten ook geen producten van andere partijen onder ons merk op de markt. Daardoor kunnen we concurreren met lage prijzen."

"De meeste van onze oplossingen leveren we aan internationale handelaren op het gebied van AGF, diepvriesproducten, vlees en vis. Ook hebben we internationale supermarktleveranciers als onze klanten. In de toekomst willen we aan de hand van onze programma's voor onderzoek en ontwikkeling onze markt uitbreiden. We willen meer mensen in verschillende sectoren de gelegenheid geven om met onze producten en diensten te werken."


Wegwerp-thermometer

Shenzhen TZone Digital Co., Ltd. is te vinden op de Asian Fruit and Vegetable Exposition in Hong Kong in hal 5d bij stand O53.

Shenzhen TZone Digital Co., Ltd.
Telephone number: +86 755 8284 0647
E-mail address: sales@tzonedigital.com
Publicatiedatum: