Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Virtuele rondleiding bij ethyleenproducent

Een bedrijf voor de productie van ethyleentoepassingen voor het rijpen van fruit, Catalytic Generators, heeft het mogelijk gemaakt een virtuele rondleiding te krijgen in het kantoor en de productiefaciliteit van het bedrijf in Norfolk, Virginia.

"We wilden onze klanten en prospects een beter beeld geven van wie we zijn en hoe we 's werelds beste etheentoepassingssystemen creëren", aldus Greg Akins, President & CEO. De korte rondleiding toont de productie en het testen van hun generatoren en de vloeistof die wordt omgezet in ethyleen, genaamd Ethy-Gen® II Riping Concentrate. "De video legt uit hoe we betrouwbare producten produceren", zegt Akins.



De video toont ook de Easy-Ripe®-generator die wordt gebruikt in een rijpingscentrum voor tropisch fruit en legt uit hoe het gebruikersvriendelijke systeem kan worden ingesteld en bediend.

Klik hieronder voor de virtuele rondleiding:


Catalytic Generators bestaat al 45 jaar en hun ethyleengeneratoren en Ethy-Gen® II Concentrate worden wereldwijd gebruikt om het rijpingsproces bananen, avocado's, mango's, peren, tomaten en ander fruit in gang te zetten.


Voor meer informatie:
Greg Akins
Catalytic Generators LLC
Tel: +1 (757) 855-0191
greg@catalyticgenerators.com
www.catalyticgenerators.com

Publicatiedatum: