Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verantwoorde snoepjes van 100% fruit

Een innovatieve speler in een vrij conservatieve zoetwarenmarkt, dat is Fruitfunk. Er is steeds meer behoefte naar een verantwoord alternatief voor snoep en snacks voor kids. Voor de grote spelers in de zoetwaren is de switch lastig te maken maar Fruitfunk heeft de stap gezet naar een compleet verantwoord assortiment.



100% fruit
De snoepjes zijn 100% gemaakt van fruit, maar ook combinaties van fruit met gepofte rijst of groente. Door in een korte tijd het vocht uit het fruit te halen, blijven de vezels, mineralen en een groot deel van de vitaminen uit het fruit bewaard. In tegenstelling tot regulier snoepgoed, bevatten de fruitsnoepjes alle goede eigenschappen van het fruit om ervoor te zorgen dat de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen worden door het lichaam. Het gevolg hiervan is dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft en de vezels een bijdrage leveren aan de verzadiging. De producten zijn vegan, glutenvrij, halal, lactosevrij, notenvrij en vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Zelf kiezen
Verantwoorde snacks zijn vaak gericht op ouders. Een gezondere generatie start juist bij kinderen. Door verantwoorde snacks ook leuk te maken voor kinderen, zullen zij zelf eerder kiezen voor een verantwoorde snack. De mooie verpakkingen doorbreken het vaak 'geitenwollen sokken imago' van verantwoorde snacks en spreken een brede doelgroep aan. De producten hebben een uitstraling van een zakje snoep. Fruitfunk is verkrijgbaar bij verschillende nationale en internationale retailers. In Nederland is dit onder andere bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Deen, Emté, Boni, Picnic, Sligro en via de eigen webshop.

Voor meer informatie:
Fruitfunk
Helftheuvelweg 11
5222 AV 's-Hertogenbosch
+31(0)13 590 99 07
Publicatiedatum: