Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Food Valley Summits Eiwitten voor de Toekomst & Sport & Voeding

Data: 10-10-2018 t/m 11-10-2018
Tijd: 09.00-18.00
Locatie: Ede, Nederland

Extra informatie:
Nieuwe ingrediënten, technologieën, eindproducten, trends, (inter)nationale marktsuccessen en -kansen en de consument staan centraal op 10-11 oktober tijdens de summits over plantaardige eiwitten en sport en voeding. Influencers uit het internationale bedrijfsleven en vanuit kennisinstellingen onderzoeken met het publiek de mogelijkheden om het groeiend potentieel binnen en buiten Nederland te vergroten.

Programma & Aanmelden: www.foodvalleysummits.com

Tijdens de summit spreken onder meer Matthias Krön – Donau Soy association Europe, Gert Jan Gombert – Vivera, Isabel Boerdam – Week zonder Vlees, Jeroen Willemsen -The Protein Cluster en ‘Groene’ Eiwitcommissaris, Thomas Felice – Algama en Pinar Hosafc -Euromonitor International. Daarnaast vinden tal van versnellingssessies, pitches en proeverijen van edamame en vega mayo tot en met zeewier en green döner kebab plaats. Erik te Velthuis – Topsportrestaurant Papendal verzorgt namens de innovatieve bedrijven de smaakvolle proeverijen.

Sport & Voeding, 11 oktober
De aandacht voor de impact van gepersonaliseerde voeding op sportprestaties wint terrein in de (inter)nationale sport- en voedingssector. Ook groeit de interesse in andere sectoren om de kennis en ontwikkelingen voor doelgroepen zoals voor ouderen en patiënten toe te passen. Op 11 oktober staan de nieuwste sportvoedingsconcepten, technologieën, producten en het internationaal vermarkten centraal voor professionals in food, sport en gezonde levensstijl.

Tijdens de summit presenteren topsprekers van onder meer AgroParisTec en Valorial (Frankrijk) , Innova Market Insights, Teagasc (Ierland), Generade, Wageningen University & Research, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, KNVB, Team NL Performance Nutrition en Universiteit Maastricht. En worden bezoekers geïnspireerd tijdens de pitches door onder meer Jaco Pieper – Koupe, Simon Branch – Herbalife en Mark Tuitert – First Energy Gum. Erik te Velthuis – Topsportrestaurant Papendal verzorgt de smaakvolle innovatieve proeverijen.

B2B Internationale matchmaking
Tijdens de summits verzorgt Enterprise Europe Network de internationale B2B matchmakingservice. Bezoekers van de summit krijgen de gelegenheid na het boeken van een ticket om kosteloos een ‘search’-account aan te maken om vervolgens vooraf en tijdens de summits afspraken via de website en app te maken.

Voor wie
De Food Valley Summits worden georganiseerd door Food Valley NL voor food professionals. Onder meer directie, proces- en productontwikkelaars in de voedingsmiddelenindustrie, ingrediëntenleveranciers, food service en bedrijfscateraars en onderzoeksinstellingen nemen deel aan de summits.

Voertaal tijdens de summits is Engels.

Programma & Aanmelden: www.foodvalleysummits.com

« Terug naar agenda