Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Leerlijn Kwaliteit en Houdbaarheid

Data: 4-9-2018 t/m 4-7-2019
Tijd: 18.30 – 21.45 uur
Locatie: HAS Hogeschool ‘s-Hertogenbosch

Extra informatie:
Deze leerlijn biedt kennis voor iedereen die werkzaam is als professional kwaliteit in de food. Je leert in de industriële productie over de rol van micro organismen in bederf, houdbaarheid en voedselveiligheid. Ook de kwaliteitscontroles van voedsel komen aan bod. Tevens leer je te kijken naar het product, de doelgroepen en productgroepen. Voedselveiligheid en kwaliteit zijn immers van groot belang in ons dagelijks voedsel. Voor meer informatie: http://bit.ly/2DJqNZs

« Terug naar agenda