Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Leerlijn Basis Voedingsmiddelentechnologie : microbiologie, chemie en proceskunde

Data: 4-9-2018 t/m 31-1-2019
Tijd: 18.30 – 21.45 uur
Locatie: HAS Hogeschool ‘s-Hertogenbosch

Extra informatie:
Deze leerlijn biedt basiskennis voor iedereen die werkzaam is als professional in de food. Je leert voedselbereiding op procesniveau te begrijpen in de industriële productie. In deze leerlijn komt tevens de rol van micro-organismen in bederf, houdbaarheid en voedselveiligheid aan bod. Ook leer je de basisbegrippen en chemische reacties die optreden bij voedselverwerking evenals de eigenschappen van koolhydraten, eiwitten en vetten. Voor meer informatie: http://bit.ly/2DJMEQj

« Terug naar agenda