Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Economische missie agri&food naar India

Data: 2-11-2017 t/m 5-11-2017
Locatie: New Delhi - World Food India

Extra informatie:
Wilt u zakendoen in India? Ga dan van 2 tot en met 5 november 2017 mee met de (economische) agri&food-missie naar India mede in aanwezigheid van de staatssecretaris van landbouw.

Deze missie staat in het teken van de World Food India. Tijdens de missie ligt de focus op de thema’s food(processing) en supply chain.

Volop kansen in India
India biedt met een relatief jonge bevolking van 1,3 miljard mensen en een sterk groeiende en goed opgeleide middenklasse een gigantische potentiële afzetmarkt voor het Nederlandse bedrijfsleven. De Indiase economische groei loopt naar verwachting in 2017-2018 verder op tot 7,8% en het investeringsklimaat is aantrekkelijk. Het is dan ook geen wonder dat het IMF de Indiase economie aanmerkt als een 'bright spot'.Bestemming: New Delhi - World Food India
De World Food India is een gateway naar de Indiase voedseleconomie en wordt door de Indiase overheid georganiseerd in New Delhi. Gedurende 3 dagen komen investeerders, fabrikanten, producenten, voedselverwerkers, beleidsmakers en organisaties uit het wereldwijde voedselecosysteem samen voor netwerkbijeenkomsten, een foodstreet waar producten kunnen worden getest op geschiktheid voor de Indiase markt, seminars en workshops.

Programma
Deze missie biedt u de gelegenheid om uw netwerk in India te versterken en te vergroten en geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die de Indiase markt biedt. U kunt uw organisatie, producten en diensten bekendheid geven op de Indiase markt en deelt ervaringen met andere Nederlandse ondernemers. Ook kan de Nederlandse overheid eventuele ondernemingsissues voor u aankaarten bij de Indiase autoriteiten.

Het programma wordt momenteel uitgewerkt op basis van bovengenoemde thematiek en belangstelling. De missie bevat programmaonderdelen zoals:

-oriëntatie op de food(processing)-sector, veldbezoek;
-Holland-paviljoen;
-individuele matchmaking;
-ondertekening van contracten tijdens signing ceremony;
-Holland trade-dinner.


Kosten
Deelname kost € 950 per bedrijf. Maximaal 2 deelnemers per bedrijf, waarbij u elke deelnemer apart moet aanmelden. Om de deelname van vrouwelijke ondernemers te stimuleren, geldt voor deze specifieke doelgroep een korting van 50% op de deelnemersbijdrage. Voor extra deelnemers betaalt u € 475 per persoon.

Bij de kosten zijn inbegrepen:

-deelname aan de (collectieve) programmaonderdelen;
-individuele matchmaking;
-vermelding van uw bedrijfsprofiel in het missieboekje;
-collectief lokaal vervoer;
-lokale ondersteuning door de organisatie tijdens het verblijf in India.
-Reis- en verblijfkosten en eventuele meerkosten voor de individuele matchmaking (zoals tolken en individueel transport) zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen.

Aanmelden
Meld u aan tot en met 11 september 2017. Na 11 september is deelname aan individuele matchmaking niet meer mogelijk.

Meer informatie
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken en de ambassade in New Delhi.

Voor meer informatie over deze economische missie neemt u contact op met:

Maurits Berger
T: 088 042 51 79
M: 06 2564 1019
E: Maurits.Berger@rvo.nl

Aanmelden kan via https://www.evite-sendmail.nl/missies/delhi_17/web/delhi_17_missie.php

« Terug naar agenda