Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Missie naar EthiopiŽ

Data: 18-9-2017 t/m 23-8-2017
Locatie: EthiopiŽ

Extra informatie:
Doet u zaken in de sector groente en fruit, bloementeelt of uitgangsmateriaal (of in de toelevering hiervan)? En heeft u interesse om te investeren in de tuinbouw in EthiopiŽ? Ga dan mee met de missie naar EthiopiŽ, van 18 tot 23 september 2017.

De afgelopen jaren vestigden tientallen tuinbouwbedrijven zich in EthiopiŽ, vanwege de goede klimatologische omstandigheden en de gunstige investeringsvoorwaarden.

Volop kansen voor Nederlandse bedrijfsleven
Tijdens de missie wordt u uitgebreid geÔnformeerd over de kansen en mogelijkheden in EthiopiŽ. We bezoeken verschillende tuinbouwgebieden in ontwikkeling, in de omgeving van Bahir-Dar, Alagea en Hawassa. We voeren gesprekken met lokale en centrale autoriteiten zoals de Ethiopische Investerings Commissie (EIC), de Ethiopische Horticultural Authority en de Ehtiopian Horticulture Export Association (EPHEA). De politieke situatie in EthiopiŽ zal onderwerp van de besprekingen zijn.

De Ethiopische overheid heeft de ambitie om samen met het Nederlandse bedrijfsleven een state-of-the-art-tuinbouwgebied te ontwikkelen in EthiopiŽ. Hiervoor zijn de genoemde gebieden beschikbaar gesteld.

Deelname en kosten
De missie inclusief lokaal transport is gratis. De kosten voor reis en verblijf en voor de binnenlandse vlucht naar Bahir-Dar zijn voor eigen rekening. U verblijft in middenklassehotels. Inclusief vluchten moet u rekenen op een eigen bijdrage van Ä 1.250 tot Ä 1.500.

Het aantal deelnemers is beperkt, deelname geschiedt op volgorde van aanmelding.

Interesse, meer informatie?
Geef uw interesse in deze missie vůůr 11 augustus 2017 door aan:

Stefan Verbunt
E: stefan.verbunt@rvo.nl

« Terug naar agenda