Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
GroentenFruit Huis Netwerkbijeenkomst Champignonsector

Datum: 14-9-2017
Tijd: 15.00-20.00
Locatie: Rabobank Bommelerwaard Hogeweg 55 Zaltbommel

Extra informatie:
NETWERKBIJEENKOMST CHAMPIGNONSECTOR
Het Comité Champignons van GroentenFruit Huis organiseert op 14 september een netwerkbijeenkomst voor de Champignonsector bij Rabobank Bommelerwaard in Zaltbommel. Alle leden van GroentenFruit Huis, werkzaam in de champignonsector, zijn van harte welkom.

SPREKERS
Sectorspecialist Dave Marcus en analist Lambert van Horen - Rabobank vertellen meer over de visie van de Rabobank op (de toekomst) van de Nederlandse champignonsector zoals de markt en concurrentiepositie van de Nederlandse champignonteelt en -handel (kostprijs, kwaliteit). Daarnaast gaan zij in op uitdagingen die zich de komende jaren voordoen in de sector op het gebied van online en asssortiment. Ook komen mogelijkheden aan bod hoe individuele bedrijven hierop in kunnen spelen. Denk aan strategie, bedrijfsopvolging, investeringen en samenwerking.

Denk Different is het brein achter dé studenten GRAB & GO formule van Nederland: SPAR University. De SPAR University formules zijn te vinden op universiteits- en hogeschoollocaties. Erwin Binneveld van Denk Different licht in zijn presentatie toe hoe je kan inspelen op de behoefte van studenten. Hij doet dit op basis van zijn dagelijks contact met studenten in de zeven winkels die de formule nu rijk is. Dit jaar openen nog twee winkels hun deuren, één in Delft en in Eindhoven opent zelfs een tweede SPAR University.

PROGRAMMA
15. 00 uur Ontvangst bij Rabobank Bommelerwaard in Zaltbommel
15.30 uur Welkomstwoord Tom van Walsem, voorzitter Comité Champignons
15.45 uur Dave Marcus, Sectorspecialist Tuinbouw Rabobank
16.30 uur Erwin Binneveld, Denk Different - Spar University
17.00 uur Rondvraag en sluiting
17.30 uur Borrel met aansluitend buffet
20.00 uur Einde bijeenkomst

« Terug naar agenda